Odpowiedz

zmiana stałego zlecenia w MOje ING

Dzień dobry,

gdzie obecnie po ostatnich zmianach znajdę definicję stałych zleceń ?

Chcę zmienić jedno stałe zlecenie (mam ich kilka).

Na głównym ekranie klikam w opcję "Zaplanowane i cykliczne" - patrz załączony printskrin.

Jednak w tej opcji nie ma stałych zleceń, widać tam tylko ostatnią płatność 29 z karty wirtualnej za Netflixa która to płatność nie jest ani zaplanowana ani cykliczna ? 

Odpowiedz
0 Lajków
krokodilko1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
27-01-2024
Wiadomość 1 z 2 (7 203 wyświetleń)

Re: zmiana stałego zlecenia w MOje ING

Znajdziesz stałe zlecenie wchodząc na zakładkę Usługi - Zaplanowane i cykliczne płatności i tam wybierasz Stałe zlecenia. Jest osobna pozycja z takimi zleceniami. Po kliknięciu na dane stałe zlecenie możesz je usunąć lub edytować. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (7 197 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Przyłączam się do niezadowolenia przez wyłącznie tej funkcjonalności tracicie klienta. Pewnie was to nie obchodzi bo co taką dużą firmę obchodzi pare nic nie znaczących plotek.

14-05-2025
Re.: Kredyt hipoteczny na dom letniskowy

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi specjalistami hipotecznymi odpowiedzialnymi za ofertę. Rozmowę umówisz tutaj: https://www.ing.pl/indywidualni/kredyty-i-pozyczki/kredyt-hipoteczny 

13-05-2025
PARKOWANIE Z ING - FAKTURA

Dzień dobry.

Kilka razy korzystałem z usługi parkowania z ING, ale za każdym razem jak potrzebuję uzyskać fakturę za parkowanie, strona moBilet odrzuca wygenerowany w aplikacji identyfikator logowania

...

13-05-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy