05-10-2017 02:10
Założyłem konto walutowe. Umowa dostępna: w Dokumenty bankowe > Konta > Walutowe
Dodałem pełnomocnika to konta. Umowa dostępna: jw.
Aby zmienić pełnomocnictwo na współwłasność zostałem skierowany do Oddziału.
Brak takiej możliwości w systemie Moje ING.
Odwiedziłem oddział, załatwiłem formalności. Mam podpisany, wydrukowany aneks.
Nie widzę go w systemie Moje ING. Brak też możliwości samodzielnego dodania tego typu dokumentu do systemu.
Pytanie: czy aneks znajdzie się w systemie? W jakim czasie?
06-10-2017 08:13
@Konto usunięte Umowy i aneksy, które zawarłeś w oddziale nie są dostępne w Moje ING. Możesz dodać np. skan dokumentu do Moje dokumenty. Opcja ta jest dostępna w Moje ING po wybraniu Usługi i narzędzia -> Usługi dodatkowe: Moje dokumenty. Dzięki temu będziesz miał wszystkie dokumenty w Moje ING. Czy pojawia się kłopot u Ciebie z dodaniem tego aneksu?
06-10-2017 08:23
@AgnieszkaBin znam opcje dodawania własnych dokumentów. Tylko, że chciałbym przypisać je do odpowiedniego katalogu.
Szkoda, że Bank samodzielnie w ramach archiwizacji skanuje dokument i na podstawie identyfikatora przypisuje je do systemu tak aby automatycznie były widoczne.
Obecnie jest opcja, ale uboga o możliwość przypisania do odpowiedniej kategorii.
Jeżeli sam zrobię skan i załączę go do Moich dokumentów mam niespójność, widząc w Umowach jedynie te online.
Szkoda, że ktoś nie pomyślał o tak oczywistej funkcjonalności przy projektowaniu całego modułu.
System Moje ING powinien dawać komfort użytkownikowi, ograniczać konieczność wizyt w oddziałach do minimum. Tymczasem z opcją karty wielowalutowej pojawił się problem przy współwłaścicielu. Odwiedziłem placówkę, załatwiłem sprawę, ale nie ma ona odzwierciedlenia w systemie, który powinien być "spinaczem", taką "teczką pod ręką". Jest, ale w okrojonym stopniu. Dużo do zrobienia jeszcze.
Pozdrawiam.
07-10-2017 08:42 | Edytowano: 12-11-2017 18:25
@mcumberpl Dziękujemy za Twoje uwagi. Przekazaliśmy je do osób, które odpowiadają za Moje ING.
mogli w jakiś sposób poinformować, niekiedy są komunikaty o ew. przerwach lub awariach
07-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |