01-03-2021 01:03
Ja mam taki wniosek, podobny do kwestii ustawienia domyślnego konta z którego robimy przelew, czyli coś czego nadal nie ma ale do jasnej anielki...
wybieram konto direct, nazwijmy je kontem XYZ z którego robię pierwszy zwykły przelew, nie jest to konto domyślne, najstarsze, etc.
podaję dane, wybieram [Dalej], transakcja wymaga potwierdzenia albo i nie...
w końcu mam 3 opcje
- Wykonaj kolejną transakcję
- Zobacz historię „KONTO XYZ” ... 3127
- Możesz zrobić przelew dobroczynny na Fundację ING Dzieciom
Skoro środkowa opcja wyraźnie wskazuje historię konta, z którego właśnie 'korzystałem' robiąc przelew, to czemu wybierając opcję "wykonaj kolejną transakcję" dostaję z powrotem w nagrodę konieczność ponownego wybrania konta XYZ, bo wybiera się to cholerne konto domyślne.
Jest to bardzo mylące i irytujące.
01-03-2021 12:47
@M4ciek dziękujemy za Twoją opinię - przekazałam ją do zespołu, który pracujemy nad rozwojem usługi Moje ING.
29-07-2022 01:01
ok, fajnie, minął ponad rok i nic się nie zmieniło...
już dwa razy zdarzyło mi się źle zrobić przelew, nie z tego konta, bo pierwszym kontem nie jest moje główne obecnie konto (mam dwa directy) i ciągle mi wyskakuje w interfejsie jako domyślne i muszę to zmieniać; strasznie irytujące!
jestem zawiedziony, bo UX nadal leży, a przecież pudrujecie ten system co jakiś czas
02-08-2022 09:48
Obecnie faktycznie nie ma możliwości ustawienia domyślnego konta w Moim ING, natomiast postaramy się to wdrożyć w przyszłości
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |