Odpowiedz
Witam. Co oznaczają na pdf dokumentu statusy "w systemie bankowym" i "zaakceptowane"?
Odpowiedz
0 Lajków
Wiola__1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
17-04-2022
Wiadomość 1 z 3 (3 719 wyświetleń)

Re: Statusy

Chciałabym pomóc ale nie wiem jakie potwierdzenie PDF posiadasz. Przez Społeczność ING  nie jestem w stanie sprawdzić jego szczegółów.
Jak nie masz u nas konta i oczekujesz na przelew, o którym pisałaś tutaj,
skontaktuj się proszę z jego nadawcą. Nadawca powinien skontaktować się z nami by sprawdzić poprawność wykonania przelewu i braku jego dostarczenia.

Jeśli podejrzewasz, że mogłaś zostać oszukana, sprawę powinnaś zgłosić na policję. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
540
121
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (3 664 wyświetleń)

Re: Statusy

Dziękuję za odpowiedź, do dnia dzisiejszego nie otrzymałam przelewu, wczoraj nadawca się ze mną skontaktował, twierdząc, że posiada rachunek konsolidacyjny i jest wszystko sprawdzane, biała lista podatnika VAT itd, poprosiła o rachunek wykonywanego zlecenia, oczywiście wszystko we wtorek przekazałam a do dnia dzisiejszego nadal nie otrzymałam środków na swój rachunek bankowy.
Odpowiedz
0 Lajków
Wiola__1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
17-04-2022
Wiadomość 3 z 3 (3 582 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Pożyczka

Dzień dobry chciałam zapytać czy przy potrzebie wzięcia 4 pożyczki gotówkowej bank dzwoni do pracodawcy w celu weryfikacji

05-11-2024
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej

@Alison Możesz zmienić metodę autoryzacji płatności na SMS. Na ekranie ze szczegółami transakcji, wybierz opcję potwierdzenia kodem SMS. Zobaczysz stronę logowania do bankowości internetowej Moje ING...

04-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem  w aplikacjiEmotikon: Szczęśliwy

04-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy