Odpowiedz

Split payment - import przelewów

Witam, 

czy mają już Państwo informację kiedy import przelewów split payment będzie dostępny ? Jakieś informacje czy prawdopodobny termin wdrożenia...

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik1
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
18-02-2021
Wiadomość 1 z 5 (6 381 wyświetleń)

Re: Split payment - import przelewów

@Użytkownik1 Pracujemy nad udostępnieniem tej możliwości w Moim ING. Gdy będzie już dostępna na pewno poinformujemy Was o tym na naszej stronie ing.pl. Na tę chwilę nie znamy jednak przewidywanego terminu jej wdrożenia Emotikon: Smutny

***Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
DawidSz
Były moderator
Były moderator icon
225
48
26-11-2018
Wiadomość 2 z 5 (6 352 wyświetleń)

Już 4 lata pracujecie nad udostępnieniem tej możliwości...

Niestety nadal nie wiecie czy kiedykolwiek udostępnicie tą możliwość

Odpowiedz
0 Lajków
SigmakS
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
10
2
08-10-2020
Wiadomość 3 z 5 (5 570 wyświetleń)

Stale pracujemy nad udostępnieniem w Moim ING paczek przelewów z wykorzystaniem mechanizmu split payment. Niestety na ten moment nie jestem w stanie podać więcej szczegółów. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
156
23
02-09-2021
Wiadomość 4 z 5 (5 540 wyświetleń)

Zastanowił się Pan nad swoją odpowiedzią? Stale pracujecie od 4 lat bez efektu? Skoro jesteście tak niekompetentni że nie potraficie zrobić w 4 lata czegoś co powinno wam zająć max godzinę to jak można ufać że powierzone wam dane i środki finansowe są bezpieczne?

Co jest powodem tego że przez 4 lata nie udało wam się wdrożyć rozwiązania którym dysponujecie?

Odpowiedz
0 Lajków
SigmakS
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
10
2
08-10-2020
Wiadomość 5 z 5 (5 532 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Mnie też odrzuca transakcje w Google Pay. Ten bank to porażka ostatnio. Ciągle jakieś kłopoty

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy