Odpowiedz

Przelewy - jakaś masakra

Nie sądziłem, że po 15 latach bycia klientem banku zostane alfa testerem bankowości internetowej.

Dzisiaj po zmianach przestało działać:

Przelew zwykły w PLN - wyszukiwanie odbiorców nie działa, zamiast tego jest lista odbiorców niewiadomo jak wytworzona i nieedytowalna.
Na pewno ta lista jest wytworzona błędnie, bo nie ma na niej odbiorców przelewów z ostatniego miesiąca czy ostatnich 3 miesięcy, za to pojawia się odbiorca, do którego wysłałem przelew ponad roku temu. Mam konto bankowe stałego odbiorcy wpisywać z palca !? Serio!?

Konto firmowe -> Karta kredytowa -> spłać karte -> pojawia się okno przelewu BEZ wypełnionych danych
Dopiero po wybraniu "przelew wewnętrzny" dane się uzupełniają - serio!? Nei da sie tego okna od razu wypełnić danych karty i kwotami, jak to dziąłało do tej pory?

Jedno i drugie to podstawowa funkcjonalność!

Opamiętajcie się do ^%#^#@#$ i TESTUJCIE zmiany przed ich wprowadzeniem.

Odpowiedz
0 Lajków
oxo
oxo
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
0
01-08-2024
Wiadomość 1 z 2 (1 226 wyświetleń)

Re: Przelewy - jakaś masakra

Dziękujemy za przekazane sugestię. Przekazałem je do działu odpowiedzialnego za naszą bankowość internetową. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
249
50
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (1 158 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Promocja na Operat szacunkowy

Podobno jest obecnie jakaś promocja na operat szacunkowy wykonany we własnym zakresie przez złożeniem wniosku kredytowego. Gdzie znajdę taką informację?

26-05-2026
Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam.

Podczas biezacego weekendu nie moglam w trzech wplatomatach wplacic pieniedzy na konto za pomoca blika.

Za kazdym razem po wpisaniu kodu blik operacja zostawala automatycznie odrzucona, nawet nie

...

25-05-2026
Re.: Pożyczka online - problem techniczny

Mam ten sam problem, zgłoszony już prawie 2 tygodnie temu. Do tej pory nie rozwiązany, przykro patrzeć, że dzieje się to już od dłuższego czasu a pomoc techniczna udaje, że nie widzi takiego problemu.

...

25-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy