08-10-2025 21:51
Nie korzystałem z mojego konta ING około 12 lat. Mieszkam w Kanadzie i chciałem wysłać przelew za kwiaty na Wszystkich Świętych.
Po wpisaniu loginu dostaję ekran do wpisania liter z mojego hasła i tu jest coś nie tak, moje hasło ma 14 znaków, a system pyta o 19 literę.
Chciałem zmienić hasło więc po wpisaniu loginu, pesela i nazwiska matki dostaję "coś poszło nie tak" i tak za każdym razem.
Zadzwoniłem na infolinię i pani (Osoba) po zadaniu kilku pytań mówi to samo "coś poszło nie tak".
Czy jest inny sposób weryfikacji mojej osoby niż przez zadawanie pytań generowanych przez komputer?
Bank ma mój email i nr telefonu komórkowego, który wciąż działa tylko nie wiem do kogo zadzwonić aby ktoś się zająl moim problemem.
Dziękuję z góry za pomoc.
09-10-2025 18:27
Kontaktując się z nami, mamy kilka metod na potwierdzenie tożsamości. W opisanej przez Ciebie sytuacji, możemy pomóc tylko po przeprowadzeniu poprawnego potwierdzenia Twoich danych na naszej infolinii.
Mamy nadzieję, że sprawa się szybko wyjaśni.
Nie korzystam z przeglądarki , to się dzieje w Waszej aplikacji , pamięć wyczyszczona.
12-11-2025Nie mamy obecnie takich zgłoszeń. Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną, jeśli korzystasz z aplikacji, lub wyczyść cookies w przeglądarce, z której korzystasz - to powinno pomóc.
12-11-2025Jest błąd w aplikacji ING za każdym razem gdy chce przejść w aplikacji do maklera giełdowego zostaje wylogowany z apki
12-11-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 6 | |
| 4 |