05-10-2025 19:19
W nowym interfejsie jakiś mistrz wymyślił, żeby zmniejszyć wielkość czcionki (w szczególności np. na liście przelewów w sekcji "Rodzaj przelewu"). Prośba do masterów od UX o powiększenie czcionki (tak jak było poprzednio), ponieważ nie wszyscy mamy po 18 lat i sokoli wzrok. Chyba, że ING ma misję: wyeliminować wszystkich starych dziadów - wtedy takie podejście rozumiem.
PS. Przy okazji mamy mikro-piktogramy - niektóre z nich trzeba by było oglądać pod mikroskopem. Litości.
06-10-2025 08:44 | Edytowano: 06-10-2025 08:44
Dziękuję za Twoją opinię. Przekazałem ją do odpowiedniego zespołu.
07-10-2025 05:53
Nie jest tak najgorzej.
Mam wadę wzroku -4,5 / -4,5 i w okularach widzę dobrze, po mimo iż nie są one darem od losu.
Zmiana duża, ale od dawna potrzebna.
W końcu mamy możliwość wybierania domyślnego ROR, co było mega potrzebne, wcześniejsze rozwiązanie przy subkontach było kiepskie i nie miało żadnej logiki, bo raz po utworzeniu nowego konta było ono domyślne a przy innym, nowym, kolejnym ta logika już nie działała.
Jeszcze, żeby te kateogire wydatków można było zmienić, i żeby można było je definiować na stałe przy płatności kartą.
Mateusz dzięki za odpowiedź. Pozostaje zatem pytanie czy ING rozważa wprowadzenie takiej samej możliwości dla wersji przeglądarkowej jak dla wersji mobilnej? Chodzi o możliwość wyłączenia konieczności
... 21-07-2026Cześć,
moja rata kapitałowa wynosi 1000 zł i taką kwotą zrobiłam nadpłatę w aplikacji. Chciałabym skrócić okres kredytowania, a z automatu zmniejszło mi ratę.
Czy aby to zrobić to należy wejść w apce
... 21-07-20261. Takie rozwiązanie działa w aplikacji mobilnej, tam użytkownik może zdecydować, czy chce używać klucza u2f przy każdym logowaniu
2. Jeśli klucz jest dodany do aplikacji mobilnej, to poprosimy o niego