27-11-2020 20:31
Kilka lat temu założyłam profil zaufany, weryfikując dane przez bank. Po zmianie nazwiska i zmianie danych musiałam zmienić dane w profilu i w banku i od tego czasu mam problem. Mój profil zaufany nie działa, nie mogę założyć nowego. Niejednokrotnie kontaktowałam się z infolinią oraz w placówce banku, ale do tej pory problem nie został rozwiązany. Co mogę z tym zrobić? Przy próbie założenia nowego profilu zaufanego, dostaję sms z kodem weryfikacyjnym i po jego wpisaniu wyskakuje mi błąd oraz informacja, żeby spróbować później, bo coś poszło nie tak.
28-11-2020 20:42
@Lorelei Przykro mi, że nie możesz korzystać z profilu zaufanego. Niestety jednak, nie jesteśmy w stanie sprawdzić Twojej usługi poprzez forum Społeczność ING. Nie mamy tutaj dostępu do systemu, a tylko w ten sposób możemy przyjąć zgłoszenie techniczne, by przypatrzeć się Twoim kłopotom z ePUAPem. Bardzo proszę, napisz do nas jeszcze raz poprzez Moje ING. W zakładce "kontakt i pomoc" znajdziesz opcję dodania załącznika. Proszę, zrób zrzuty ekranu komunikatu, który pojawia Ci się w trakcie zakładania profilu. Opisz nam sprawę i dodaj, że to nie jest pierwszy raz, gdy próbujesz wyjaśnić tę sprawę. Mam nadzieję, że tym razem znajdzie ona pozytywne zakończenie.
I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 23-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
5 | |
5 | |
4 | |
3 |