26-05-2020 17:52
Od dłuższego czasu korzystam z bankowości mobilnej i loguję się z pomocą skanowania odcisku palca. Jednak obecnie ten sposób logowania nie działa i nie mogę zalogować się na konto, ponieważ... Zupełnie nie pamiętam swojego loginu, pomijając elementy składające się z imienia i nazwiska. Co muszę zrobić, aby odzyskać login, jeżeli jestem osobą niepełnoletnią, a moje konto zakładał rodzic? (osiemnaście lat dopiero w sierpniu tego roku) Czy mogę odzyskać login w oddziale banku ING?
27-05-2020 18:02
@Skaza Login możemy Ci wydać w oddziale bez obecności opiekuna prawnego. Jeśli rodzice otworzyli Ci konto przez bankowość internetową, to login dla Twojego konta znajdą w dokumentach z banku w swojej bankowości internetowej. Po zalogowaniu do konta muszą wejść w zakładkę Usługi i następnie wybrać Moje dokumenty> Otwórz Moje dokumenty. Następnie Dokumenty bankowe i na samym dole „Elektroniczny system dostarczenia korespondencji” i następnie „Umowa ramowa o korzystanie z systemu bankowości internetowej”. Login, czyli identyfikator użytkownika znajdzie się na drugiej stronie umowy.
01-12-2020 18:26
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
8 | |
5 | |
5 | |
4 | |
3 |