26-05-2020 17:52
Od dłuższego czasu korzystam z bankowości mobilnej i loguję się z pomocą skanowania odcisku palca. Jednak obecnie ten sposób logowania nie działa i nie mogę zalogować się na konto, ponieważ... Zupełnie nie pamiętam swojego loginu, pomijając elementy składające się z imienia i nazwiska. Co muszę zrobić, aby odzyskać login, jeżeli jestem osobą niepełnoletnią, a moje konto zakładał rodzic? (osiemnaście lat dopiero w sierpniu tego roku) Czy mogę odzyskać login w oddziale banku ING?
![]()
27-05-2020 18:02
@Skaza Login możemy Ci wydać w oddziale bez obecności opiekuna prawnego. Jeśli rodzice otworzyli Ci konto przez bankowość internetową, to login dla Twojego konta znajdą w dokumentach z banku w swojej bankowości internetowej. Po zalogowaniu do konta muszą wejść w zakładkę Usługi i następnie wybrać Moje dokumenty> Otwórz Moje dokumenty. Następnie Dokumenty bankowe i na samym dole „Elektroniczny system dostarczenia korespondencji” i następnie „Umowa ramowa o korzystanie z systemu bankowości internetowej”. Login, czyli identyfikator użytkownika znajdzie się na drugiej stronie umowy.
01-12-2020 18:26
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |