19-04-2022 14:48
Jak obecnie pobrać kilka potwierdzeń różnych transakcji nie wychodząc ze strony banku. Kiedyś nie było z tym problemu, obecnie po pobraniu jednego potwierdzenia wyrzuca ze strony banku i za każdym razem muszę logować się od początku. Jest to duża uciążliwość jeżeli chcę pobrać np. pięć potwierdzeń za przelewy.
20-04-2022 15:11
Taka sytuacja może być, jeśli korzystasz z Mozilla Firefox. Proszę, zmień w przeglądarce ustawienia związane ze sposobem otwierania dokumentów PDF. Zrobisz to w zakładce: Ustawienia- Ogólne. Następnie przewiń zawartość strony do sekcji: Pliki i Aplikacje. W części poświęconej Aplikacjom dla Dokumentu PDF ustaw jedną z opcji: "Zawsze pytaj" lub "Zapisz plik".
Możesz też skorzystać z innej przeglądarki internetowej.
Dziękuję za odpowiedź, chyba działa, bo spróbowałem. Ale jest to bardzo nieintuicyjne rozwiązanie. Pod tym samym przyciskiem jest otwarcie IKZE (etc.). Sugeruje to więc, że otwieramy nowy produkt, a
... 07-01-2025Witam, 2 stycznia złożyłem dyspozycje wypłaty drugiej ostatniej transzy kredytu. Wiem że trwa to maksymalnie 10 dni roboczych, ale może macie jakieś doświadczenia że dosłaliście wypłatę szybciej? Ile
... 07-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
8 | |
7 | |
5 | |
3 | |
3 |