Odpowiedz

Potwierdzenia transakcji

Jak obecnie pobrać kilka potwierdzeń różnych transakcji nie wychodząc ze strony banku. Kiedyś nie było z tym problemu, obecnie po pobraniu jednego potwierdzenia wyrzuca ze strony banku i za każdym razem muszę logować się od początku. Jest to duża uciążliwość jeżeli chcę pobrać np. pięć potwierdzeń za przelewy.

Odpowiedz
0 Lajków
Annie
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
19-04-2022
Wiadomość 1 z 2 (2 867 wyświetleń)

Re: Potwierdzenia transakcji

Taka sytuacja może być, jeśli korzystasz z Mozilla Firefox. Proszę, zmień w przeglądarce ustawienia związane ze sposobem otwierania dokumentów PDF. Zrobisz to w zakładce: Ustawienia- Ogólne. Następnie przewiń zawartość strony do sekcji: Pliki i Aplikacje. W części poświęconej Aplikacjom dla Dokumentu PDF ustaw jedną z opcji: "Zawsze pytaj" lub "Zapisz plik". 

Możesz też skorzystać z innej przeglądarki internetowej. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
184
42
23-04-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 824 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: IKE - więcej niż jeden fundusz

Dziękuję za odpowiedź, chyba działa, bo spróbowałem. Ale jest to bardzo nieintuicyjne rozwiązanie. Pod tym samym przyciskiem jest otwarcie IKZE (etc.).  Sugeruje to więc, że otwieramy nowy produkt, a

...

07-01-2025
Druga transza kredytu hipotecznego

Witam, 2 stycznia złożyłem dyspozycje wypłaty drugiej ostatniej transzy kredytu. Wiem że trwa to maksymalnie 10 dni roboczych, ale może macie jakieś doświadczenia że dosłaliście wypłatę szybciej? Ile

...

07-01-2025
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Ok, u mnie pomogło w Chrome wyczyszczenie plików cookie również dla strony mojeing.pl

07-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy