08-06-2022 22:46
Dobry wieczór,
dziś wieczorem płaciłam za bilety lotnicze za pomocą mojej karty (płatność online poprzez podanie nr karty itd.)
Po uzupełnieniu danych na stronie przewoźnika musiałam standardowo zaakceptować płatność w mojej aplikacji mobilnej - kwota się zgadzała, odbiorca również - wpisałam PIN, zatwierdzam i pojawił się komunikat, że płatność zaakceptowana (wraz z zielonym ptaszkiem, czyli standardowo).
Na stronie przewoźnika również pojawiła się moja rezerwacja, po czym po 5 minutach po wejściu w aplikację ING nigdzie nie było mojej płatności, żadnej blokady na te kwotę... i o dziwo na stronie przewoźnika również zniknęła rezerwacja... O co tutaj chodzi? Czy jest ktoś w stanie mi pomóc? Sprawdzić czy kwota płatności jest w jakiś magiczny sposób zablokowana??? Bo nie wiem czy mam bawić się znowu w kupno biletów na samolot, czy jednak za 2 dni okaże się, że pieniądze dojdą do przewoźnika i moja rezerwacja na nowa się pojawi w systemie...
09-06-2022 08:17
10-06-2022 08:27
Jeśli płatność przebiega prawidłowo, powinnaś mieć informację w Moim ING.
Przynajmniej na początek kwota płatności powinna być zablokowana w historii konta. Zazwyczaj tak się dzieje zaraz po wykonaniu płatności.
Jeżeli otrzymałaś informację o odrzuceniu tej płatności, musimy to sprawdzić w naszym systemie bankowym.
Napisz proszę do nas w tej sprawie na czacie przez usługę Moje ING lub skontaktuj się telefonicznie: 32 357 00 12.
Sprawdzimy wtedy informację o próbie płatności kartą.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
11 | |
8 | |
6 | |
4 | |
4 |