06-06-2022 19:41
Dzień dobry,
bardzo lubię aplikację MojeING i chciałbym pomóc w jej ulepszeniu. Dlatego zgłaszam dwa 'bugi' które znalazłem w usłudze 'Autostrady'
Pierwsze to brak tłumaczeń, bądź rozwiązania zmiennych w wyborze kategorii (patrz screen w załączniku)
Drugi bug to jeżeli pojazd zarejestrowany jest na innym koncie, to po próbie dodania go i wpisaniu pinu (w aplikacji), bądź kodu sms w bankowości internetowej, nic się nie dzieje. Aplikacja zostaje na tym samym ekranie bez żadnego komunikatu o błędzie.
Pozdrawiam,
07-06-2022 19:58
Dzięki za zgłoszenie nam tego. Czy mogłabym Cię prosić o zgłoszenie tej sytuacji przez czat, po zalogowaniu do Mojego ING lub przez wysłanie zrzutu i opisu w zakładce "Wiadomości"? Dzięki temu będziemy mogli przesłać zgłoszenie do działu IT i sprawdzić to dokładnie na przykładzie Twojej sytuacji.
Po pierwsze, nie używam menadżera haseł "innych firm", tylko natywnego, wbudowanego w system operacyjny, uznawanego za zaufany i z którym jak dotąd nie miałem żadnych problemów. Między innymi to było
... 15-10-2024Napisałem kilka dni temu a teraz sobie przeliczyłem.
Kursy z dzisiejszego dnia ok 20:30 w kantorach w aplikacjach tych 3 banków (mBank, PKO BP, ING) dla przykładu pokazania, że kursy i spread macie jak
... 14-10-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |