Odpowiedz

2 Bugi w usłudze autostrady

Dzień dobry,

bardzo lubię aplikację MojeING i chciałbym pomóc w jej ulepszeniu. Dlatego zgłaszam dwa 'bugi' które znalazłem w usłudze 'Autostrady' Emotikon: Szczęśliwy

Pierwsze to brak tłumaczeń, bądź rozwiązania zmiennych w wyborze kategorii (patrz screen w załączniku)

Drugi bug to jeżeli pojazd zarejestrowany jest na innym koncie, to po próbie dodania go i wpisaniu pinu (w aplikacji), bądź kodu sms w bankowości internetowej, nic się nie dzieje. Aplikacja zostaje na tym samym ekranie bez żadnego komunikatu o błędzie.

Pozdrawiam,

Odpowiedz
0 Lajków
Dreamand
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
06-06-2022
Wiadomość 1 z 2 (2 389 wyświetleń)

Re: 2 Bugi w usłudze autostrady

Dzięki za zgłoszenie nam tego. Czy mogłabym Cię prosić o zgłoszenie tej sytuacji przez czat, po zalogowaniu do Mojego ING lub przez wysłanie zrzutu i opisu w zakładce "Wiadomości"? Dzięki temu będziemy mogli przesłać zgłoszenie do działu IT i sprawdzić to dokładnie na przykładzie Twojej sytuacji. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
OlaM
Były moderator
Były moderator icon
81
13
26-05-2021
Wiadomość 2 z 2 (2 344 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Oko max

Witam. Mam pytanie, czy jak posiadam konto Direct i oko , to jak przeksztalce konto w active będę mógł mieć konto oszczędnościowe premium i oko bonus max? Dodam że spełnię warunki wpływy 10 k i więcej...

28-11-2024
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Emotikon: Mrugający Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic

...

27-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie chce zakładać nowego wątku.

Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.

Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda

...

27-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy