06-06-2022 19:41
Dzień dobry,
bardzo lubię aplikację MojeING i chciałbym pomóc w jej ulepszeniu. Dlatego zgłaszam dwa 'bugi' które znalazłem w usłudze 'Autostrady' ![]()
Pierwsze to brak tłumaczeń, bądź rozwiązania zmiennych w wyborze kategorii (patrz screen w załączniku)
Drugi bug to jeżeli pojazd zarejestrowany jest na innym koncie, to po próbie dodania go i wpisaniu pinu (w aplikacji), bądź kodu sms w bankowości internetowej, nic się nie dzieje. Aplikacja zostaje na tym samym ekranie bez żadnego komunikatu o błędzie.
Pozdrawiam,
07-06-2022 19:58
Dzięki za zgłoszenie nam tego. Czy mogłabym Cię prosić o zgłoszenie tej sytuacji przez czat, po zalogowaniu do Mojego ING lub przez wysłanie zrzutu i opisu w zakładce "Wiadomości"? Dzięki temu będziemy mogli przesłać zgłoszenie do działu IT i sprawdzić to dokładnie na przykładzie Twojej sytuacji.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |