Odpowiedz

Nie działa Moje ING

Nie działa Moje ING. Trwają prace konserwacyjne. Prace miały być w sobotę. Wy jesteście jak Microsoft. Po każdej aktualizacji oprogramowania coś nie działa. Miało być łatwiej i przyjemniej. Brrrrrrrrr!!!!!!!!

Odpowiedz
0 Lajków
DziadekP
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
30
4
08-03-2016
Wiadomość 1 z 4 (4 612 wyświetleń)

Re: Nie działa Moje ING

[ Edytowane ]

Możesz zalogować się do usługi Moje ING oraz aplikacji mobilnej. Prace serwisowe prowadziliśmy w nocy, z soboty na niedzielę. Faktycznie, dzisiaj mieliśmy chwilowe trudności z dostępem do tych usług. Obecnie możesz logować się poprawnie. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
546
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (4 592 wyświetleń)

Próbuję zrobić przelew (jestem zalogowany) i kółko się kręci do us..nej śmierci. To samo w telefonie z W10 nawet nie da się zalogować. Nie mówcie że nic nie wiecie i nie macie zgłoszeń. Kolejny raz po kilku dniach. Po kilku próbach udało się zrobić przelew. NIE TAK TO MA DZIAŁAĆ.

Odpowiedz
0 Lajków
DziadekP
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
30
4
08-03-2016
Wiadomość 3 z 4 (4 459 wyświetleń)

[ Edytowane ]

DziadekP Odpowiedź na swoją wiadomość znajdziesz tutaj.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1095
218
07-06-2017
Wiadomość 4 z 4 (4 453 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: karta kredytowa a doładowanie Revolut

Hej, czy próbowałeś tej taktyki?
Udało się czy były problemy przy doładowaniu?
Jeśli się udało, to jaka karta i jaka kwota?

18-12-2024
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy