28-10-2016 13:54
Witam,
dzisiaj postanowiłem dać szansę nowemu Szalonemu, Wspaniałemu, WszystkoCoNajlepsze systemowi MojeING (bo posiada wersję angielskojezyczną) - chciałem potwierdzenia pdf, które będą zrozumiałe chociaż trochę za granicą. Założyłem, że skoro UI jest po angielsku, to i potwierdzenia dostanę w tym jezyku. Trolololo - nic bardziej błędnego! ING - tak bardzo ci dziękuję za galopującą niekompetencję!
29-10-2016 13:27
@wojciech Możesz bez wylogowania wybrać "Previous version". W poprzedniej wersji systemu są dostępne potwierdzenia w języku angielskim.
29-10-2016 16:56
OK, dzięki, ale... głupiego millenialsa, który ING wmanewrował z ten potworkowaty system powinno się wywalić na bruk. Wyobraźcie sobie jakby funkcjonował świat gdyby takie osoby były odpowiedzialne za budowanie domów/mostów/samolotów/aut... brrr
Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?
Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki
... 11-03-2026Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po
... 11-03-2026Dzień dobry,
Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy
... 11-03-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 5 |