28-10-2016 13:54
Witam,
dzisiaj postanowiłem dać szansę nowemu Szalonemu, Wspaniałemu, WszystkoCoNajlepsze systemowi MojeING (bo posiada wersję angielskojezyczną) - chciałem potwierdzenia pdf, które będą zrozumiałe chociaż trochę za granicą. Założyłem, że skoro UI jest po angielsku, to i potwierdzenia dostanę w tym jezyku. Trolololo - nic bardziej błędnego! ING - tak bardzo ci dziękuję za galopującą niekompetencję!
29-10-2016 13:27
@wojciech Możesz bez wylogowania wybrać "Previous version". W poprzedniej wersji systemu są dostępne potwierdzenia w języku angielskim.
29-10-2016 16:56
OK, dzięki, ale... głupiego millenialsa, który ING wmanewrował z ten potworkowaty system powinno się wywalić na bruk. Wyobraźcie sobie jakby funkcjonował świat gdyby takie osoby były odpowiedzialne za budowanie domów/mostów/samolotów/aut... brrr
Cześć Wszystkim,
Wraz z mężem złożyliśmy wniosek o kredyt hipoteczny, od 19 maja nasz wniosek jest na etapie 5. podejmujemy decyzję, niestety nasze zaświadczenia od pracodawcy były ważne do końca maja
... 02-06-2026Cześć. Też mnie wkurza kolejna zmiana, ale u mnie działa prawidłowo po ustawieniu w Bitwarden takich etykiet pól z hasłem:
csv=password-0
csv=password-1
csv=password-2
itd.
01-06-2026OK, ja już się poddałem. Dzisiaj ustawiłem najkrótsze możliwe hasło. Mam dosyć wyliczania za każdym razem do 28 znaku. Na szczęście mam jeszcze ostatnią linię obrony w postaci Yubikey. Ktoś kto forsuj
... 01-06-2026