28-10-2016 13:54
Witam,
dzisiaj postanowiłem dać szansę nowemu Szalonemu, Wspaniałemu, WszystkoCoNajlepsze systemowi MojeING (bo posiada wersję angielskojezyczną) - chciałem potwierdzenia pdf, które będą zrozumiałe chociaż trochę za granicą. Założyłem, że skoro UI jest po angielsku, to i potwierdzenia dostanę w tym jezyku. Trolololo - nic bardziej błędnego! ING - tak bardzo ci dziękuję za galopującą niekompetencję!
29-10-2016 13:27
@wojciech Możesz bez wylogowania wybrać "Previous version". W poprzedniej wersji systemu są dostępne potwierdzenia w języku angielskim.
29-10-2016 16:56
OK, dzięki, ale... głupiego millenialsa, który ING wmanewrował z ten potworkowaty system powinno się wywalić na bruk. Wyobraźcie sobie jakby funkcjonował świat gdyby takie osoby były odpowiedzialne za budowanie domów/mostów/samolotów/aut... brrr
Mam ten sam problem. Jak to rozwiązać?
24-11-2024Witam,
mam podobnie, podczas próby aktywacji aplikacji wszystko przebiega prawidłowo aż do przyjścia smsa z kodem i po jego wpisaniu do aplikacji pojawia się ekran na wpisanie kodu przekazanego przez p
... 24-11-2024I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
5 | |
4 | |
4 | |
3 |