Bankowość internetowa

Odpowiedz

Moje ING - brak możliwości zmiany języka na polski na przeglądarce Chrome w języku angielskim

Używam przeglądarki Chrome w wersji angielskiej (UI); w ustawieniach języka mam natomiast według kolejności języki angielski i polski.
Po wejściu na adres https://online.ingbank.pl/bskonl/login.html klikam w "PL" w prawym górnym rogu - język przełącza się na polski. Następnie w sekcji "Moje ING" klikam "Zaloguj" - w nowej zakładce otwiera się adres https://login.ingbank.pl/mojeing/app/#login ale UI jest w języku angielskim i nie sposób tego zmienić...

Jest jeszcze masa innych błędówEmotikon: Mrugający

Odpowiedz
0 Lajków
arek
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
35
31
27-12-2015
Wiadomość 1 z 3 (21 997 wyświetleń)

Re.: Moje ING - brak możliwości zmiany języka na polski na przeglądarce Chrome w języku angielskim

UPDATE - zwracam honor Emotikon: Szczęśliwy, na dole ekranu jest przycisk do zmiany języka, niemniej na moim monitorze (1366 x 768) pasek jest w całości ukryty i trzeba zescrollować ekran; dodatkowo na poprzednim ekranie ("stary" system) przycisk do zmiany języka jest w prawym górnym rogu, więc na kolejnym ekranie oczekiwałbym go raczej w podobnym miejscu.

arek
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
35
31
27-12-2015
Wiadomość 2 z 3 (21 979 wyświetleń)

Re.: Moje ING - brak możliwości zmiany języka na polski na przeglądarce Chrome w języku angielskim

@arek Zapisałam propozycję zmiany miejsca przycisku do wyboru języka. Dzięki za sugestię.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MonikaC
Moderator
Moderator icon
658
123
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (21 967 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

Po naszych pracach serwisowych w ostatnim czasie, u niektórych klientów może pojawić się błąd, skutkujący wymuszeniem ponownej aktywacji aplikacji. Przepraszamy za utrudnienia z tym związane.

05-04-2025
Re: Nie udało sie pobrać danych imoje

Witam,

odświeżam temat ponieważ mimo wyczyszczenia plików cookie i zmiany przeglądarek komunikat nadal się pojawia.

W momencie kiedy zostaje przekierowany z esklepu w celu zapłaty pojawia się okno z log

...

04-04-2025
dyspozycja na wypadek śmierci a kredyt w banku ING

Jeśli ktoś wydaje dyspozycję wypłaty na wypadek śmierci z konta osobistego, a ma przy okazji kredyt w ING, który spłaca z tego konta, to czy dyspozycja zostanie zrealizowana, czy bank przejmie środki

...

04-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy