Odpowiedz

Makler

Co się stało z maklerem nie ma żadnej funkcjonalności. Klikam na papiery które mam i nawet nie mogę zobaczyć za ile je kupiłem tylko są jakieś transakcję z tego poziomu nie mogę nawet zrobić zlecen ....
Odpowiedz
0 Lajków
loscik82
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
12
3
03-12-2020
Wiadomość 1 z 4 (3 930 wyświetleń)

Re.: Makler

Hej, 

Też mam ten problem. Po wejściu na Konto / Stan Konta nie ma aktualnego wykresu ani możliwości analizy wykresu, wyskakują tylko transakcje. Bardzo nieprzyjemna jest ta zmiana. 

GRUBY3000
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
1
31-05-2021
Wiadomość 2 z 4 (3 839 wyświetleń)

Re.: Makler

Czy mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie
Odpowiedz
0 Lajków
loscik82
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
12
3
03-12-2020
Wiadomość 3 z 4 (3 780 wyświetleń)

Re: Re.: Makler

@loscik82 @GRUBY3000 Po weekendowych pracach serwisowych wciąż zmagamy się z pewnymi utrudnieniami, które występują po zalogowaniu do Maklera przez naszą aplikację mobilną. Mamy jednak informacje, że te kłopoty nie występują po zalogowaniu przez naszą stronę internetową- np. za pomocą komputera. 

Wykres znajduje się w zakładce "Portfel".

***Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
DawidSz
Były moderator
Były moderator icon
225
48
26-11-2018
Wiadomość 4 z 4 (3 771 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy