Odpowiedz

Re.: Makler ING nie działa

Witam! w ubieglym tygodniu apka maklera praktycznie nie dzialala w ciagu 1 dnia, a z mojeing przejscie do maklera bylo czasem niemozliwe albo bardzo slimacznie trwal kazdy klik, bardzo. stracilem przez to 1tys zl. Dzis nic nie dziala i dalej nie moga przywrocic. Nie moglem zlozyc zlecenia sprzedazy, moje bankowe spolki niedlugo po otwarciu zaczely znizkowac i w tym  momencie jestem stratny blisko 2 tys zl. Nie mam dostepu do swojego konta,swoich papierow, swoich pieniedzy. Kto pokryje te straty,kto i jak  za to odpowie? przeciez to z winy ing nie mojej/naszej wiec dlaczego to zawsze klient jest stratny?? porazka,zenada,brak slow. po banku to splywa, normalka, ale stracilem pieniadze nie ze swojej winy. ??????

Odpowiedz
0 Lajków
fafik55
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
03-12-2020
Wiadomość 11 z 15 (7 277 wyświetleń)

Nie ma co plakac, tylko trzeba sie organizowac. Jezeli jest brak wywiazania sie ze zobowiazan umownych, to jest i mozliwosc pociagniecia do odpowiedzialnosci. Czekam na odpowiedz Banku i propozycje rekompensaty. Dajmy im szanse sie wykazac. Jak ten gest dobrej woli nic nie da, to wykorzystam dostepne narzedzia prawne. 

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 12 z 15 (7 269 wyświetleń)

Witajcie, w co obecnie opłąca się inwestować? 

Odpowiedz
0 Lajków
zostar
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
04-12-2024
Wiadomość 13 z 15 (3 606 wyświetleń)

70% dobrze zdywersyfikowane ETFy, 20% jakieś zdołowane akcje spółek, które nie mogą upasc( ja stawiam na Lufthanse) i 10% GPW- spółki z płynnością, niskim C/Z i C/WK, z zarządem, w którym są ludzie od lat i odnosili sukcesy, w perspektywicznej branży.

Można się też zastanowic nad złotymi sztabkami 

Jak tutaj Emotikon: Szczęśliwy 

Taka moja wizja.

Odpowiedz
0 Lajków
volv
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
7
0
05-12-2024
Wiadomość 14 z 15 (3 567 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Można się też zastanowic nad złotymi sztabkami

Odpowiedz
0 Lajków
volv
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
7
0
05-12-2024
Wiadomość 15 z 15 (3 475 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy