08-06-2017 12:02
Mając na uwadze ostatnią nowość w postaci jednej karty do rachunków walutowych proponuje na pierwszej stronie po zalogowaniu zastąpić jedno z okienek Warto wiedzieć" - tabelą kursów walut.
Tabela modyfikowana o wybrane waluty (np. pięć) pod tabelą link do "pozostałe" plus "Kantor" czyli odnośnik do kantora walutowego.
09-06-2017 12:33
Przekazałem Twoją sugestię do odpowiedniej jednostki naszego banku.
12-06-2017 07:17
Czekam zatem na efekty. Mam nadzieje, że pomysł będzie sprawdzony.
Pozdrawiam.
16-06-2017 23:02
Taaa równie dobrze można jeszcze na stronie głównej dowalić oprocentowanie kredytów hipotecznych , przecież bank je udziela . A strona główna i tak już więcej nie straci na przejrzystości ... pozdrawiam i życzę nowych pomysłów .
19-06-2017 13:00
Jeżeli masz taki kredyt i można byłoby "włącz/wyłącz" widget to dlaczego nie?
Dobry pomysł. Popieram.
Wszystko lepsze od okienek "warto wiedzieć".
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
14-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
15 | |
9 | |
6 | |
5 | |
5 |