Odpowiedz

Autoryzacja mobilna ING

Informacja w serwisach informacyjnych oraz w Aktualnościach na stronie ING.

Z zrzutów ekranu aplikacji mobilnej widzę, że będzie to bardziej czytelna opcja. 

Wasze wnioski, uwagi?

Nie mam akurat żadnego przelewu do zrobienia, ale przy najbliższej okazji przedstawie swoje spostrzeżenia. 

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 4 (7 198 wyświetleń)

Re.: Autoryzacja mobilna ING

Mam pytanie, czy planowana jest zmiana, która określi jedyny wybór autoryzacji - mobilny, rezygnując z SMS?

Czy też zostanie jak jest obecnie i algorytm oprócz braku konieczności potwierdzenia autoryzacji, kody SMS będzie sam uwzględniał jaki kanał wybrać?

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 4 (7 109 wyświetleń)

Obecnie, to algorytm decyzuje o konieczności podania kodu do autoryzacyjnego, wybiera on również formę - aplikacja lub SMS.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
AgnieszkaS
Były moderator
Były moderator icon
408
112
12-10-2015
Wiadomość 3 z 4 (7 008 wyświetleń)

Jednym słowem dostajemy kolejną opcję do zagadki "będę musiał autoryzować czy nie?" Emotikon: Mrugający 

Ale OK. 

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 4 z 4 (7 002 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
OKO dziecka

Czy można zamknąć rachunek OKO założony dla dziecka na którym są jeszcze środki? Gdzie one trafią?
Na ten rachunek zostały ulokowane rodzinne oszczędności, a obecnie potrzebujemy z nich skorzystać, ale...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy