Odpowiedz

Autoryzacja mobilna ING

Informacja w serwisach informacyjnych oraz w Aktualnościach na stronie ING.

Z zrzutów ekranu aplikacji mobilnej widzę, że będzie to bardziej czytelna opcja. 

Wasze wnioski, uwagi?

Nie mam akurat żadnego przelewu do zrobienia, ale przy najbliższej okazji przedstawie swoje spostrzeżenia. 

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 4 (7 347 wyświetleń)

Re.: Autoryzacja mobilna ING

Mam pytanie, czy planowana jest zmiana, która określi jedyny wybór autoryzacji - mobilny, rezygnując z SMS?

Czy też zostanie jak jest obecnie i algorytm oprócz braku konieczności potwierdzenia autoryzacji, kody SMS będzie sam uwzględniał jaki kanał wybrać?

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 4 (7 258 wyświetleń)

Obecnie, to algorytm decyzuje o konieczności podania kodu do autoryzacyjnego, wybiera on również formę - aplikacja lub SMS.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
AgnieszkaS
Były moderator
Były moderator icon
408
112
12-10-2015
Wiadomość 3 z 4 (7 157 wyświetleń)

Jednym słowem dostajemy kolejną opcję do zagadki "będę musiał autoryzować czy nie?" Emotikon: Mrugający 

Ale OK. 

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 4 z 4 (7 151 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Inteligentne oszczędzanie we wszystkim 2025

Saving money is key in 2025. Here are simple ways to reduce your spending in different areas of your life.

Shopping

• Use discount coupons and cashback.

• Buy in bulk.

• Compare prices online before purchasing.

...

29-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

U mnie też to tyle trwa i terminy pokrywają się z tym co jest na stronie. Na wstępie mój pośrednik od razu mi powiedział, że w ING czas to ok 2 m-cy, więc wiedziałem, że trzeba będzie trochę poczekać.

...

28-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

6 tygodni od złożenia wniosku. Aktualnie wydają decyzję. Termin na umowie przedwstępnej już minął. Teraz to se mogą wydawać decyzję. Hahaha ... dla siebie.

28-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy