Odpowiedz

Kursy walut po zalogowaniu

Mając na uwadze ostatnią nowość w postaci jednej karty do rachunków walutowych proponuje na pierwszej stronie po zalogowaniu zastąpić jedno z okienek Warto wiedzieć" - tabelą kursów walut.

Tabela modyfikowana o wybrane waluty (np. pięć) pod tabelą link do "pozostałe" plus "Kantor" czyli odnośnik do kantora walutowego.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 5 (9 289 wyświetleń)

Re.: Kursy walut po zalogowaniu

Przekazałem Twoją sugestię do odpowiedniej jednostki naszego banku.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
591
127
12-04-2017
Wiadomość 2 z 5 (9 235 wyświetleń)

Czekam zatem na efekty. Mam nadzieje, że pomysł będzie sprawdzony.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 3 z 5 (9 153 wyświetleń)

Taaa równie dobrze można jeszcze na stronie głównej dowalić oprocentowanie kredytów hipotecznych , przecież bank je udziela . A strona główna i tak już więcej nie straci na przejrzystości ... pozdrawiam i życzę nowych pomysłów .

august
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
76
15
31-03-2016
Wiadomość 4 z 5 (8 932 wyświetleń)

Jeżeli masz taki kredyt i można byłoby "włącz/wyłącz" widget to dlaczego nie?

Dobry pomysł. Popieram.

Wszystko lepsze od okienek "warto wiedzieć".

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 5 z 5 (8 811 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy