10-05-2017 15:09
Witam,
marudzenie na nowy interfejst stało się nudne już, ale... dzisiaj dosyć przypadkowo trafiłęm na stronę ING BusinessOnLine (https://www.ingbank.pl/ingbusiness/ing-businessonline) i... czy mają konto ING Direct (prywatne) można używać takiego interfejsu? Wygląda normalnie, jest czytelny i bardziej kompaktowy!
11-05-2017 14:15
Wydany login i podpisana umowa dla kont prywatnych nie upoważnia do logowania się do systemu ING business.
11-05-2017 17:04
To, że nie upoważnia to zdążyłem sam sprawdzic - pytanie brzmiało, czy da się coś zrobić, żeby upoważniał (poza podpisaniem umowy firmowej i zmianie wszystkich rachunków... w takim przypadku to już lepiej do razu zmienić bank).
Pytanie dodatkowe - czy bank rozważa, w ramach usprawniania "MojegoING" (ktore nie jest moje i dostaje odruchów … jak muszę go używać), dodanie możliwości używania interfejsu zbliżonego do wersji biznesowej?
12-05-2017 17:40
@wojciech Nie ma możliwości połączenia tych usług tak aby logować się jednym loginem do usługi prywatnej i biznesowej.
Obecnie nie rozważamy wprowadzenia zmian dotyczących interfejsu.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |