10-05-2017 15:09
Witam,
marudzenie na nowy interfejst stało się nudne już, ale... dzisiaj dosyć przypadkowo trafiłęm na stronę ING BusinessOnLine (https://www.ingbank.pl/ingbusiness/ing-businessonline) i... czy mają konto ING Direct (prywatne) można używać takiego interfejsu? Wygląda normalnie, jest czytelny i bardziej kompaktowy!
11-05-2017 14:15
Wydany login i podpisana umowa dla kont prywatnych nie upoważnia do logowania się do systemu ING business.
11-05-2017 17:04
To, że nie upoważnia to zdążyłem sam sprawdzic - pytanie brzmiało, czy da się coś zrobić, żeby upoważniał (poza podpisaniem umowy firmowej i zmianie wszystkich rachunków... w takim przypadku to już lepiej do razu zmienić bank).
Pytanie dodatkowe - czy bank rozważa, w ramach usprawniania "MojegoING" (ktore nie jest moje i dostaje odruchów … jak muszę go używać), dodanie możliwości używania interfejsu zbliżonego do wersji biznesowej?
12-05-2017 17:40
@wojciech Nie ma możliwości połączenia tych usług tak aby logować się jednym loginem do usługi prywatnej i biznesowej.
Obecnie nie rozważamy wprowadzenia zmian dotyczących interfejsu.
Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 22-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
8 | |
5 | |
5 | |
4 | |
3 |