30-01-2026 23:04
Od godziny 20.47 próbuję dodzwonić się do tej infolinii. Być może cały czas wyciągają mi pieniądze z konta. Czy ING naprawdę tak oszczędza na pracownikach? To jest żenujące
31-01-2026 10:11
Wczoraj w godzinach wieczornych miała miejsce telefoniczna kampania atakująca klientów banków - oszuści używają botów, które mają na celu przekonać klientów do zainwestowania swoich pieniędzy w kryptowaluty. Blokady bankowości są prewencyjne, aby uświadomić klientów, że to oszustwo. Nasza infolinia była wczoraj mocno obciążona, stąd problemy z dodzwonieniem się. Dzisiaj nie powinno być już z tym problemów. Więcej informacji o oszustwie dostępnych jest tutaj - https://www.ing.pl/aktualnosci/bankowosc-elektroniczna?news_id=1107192-widzisz-oferte-szybkiego-zysk....
31-01-2026 16:38
A czy istnieje jakikolwiek inny sposób niż dzwonienie na tą infolinię żeby odblokować konto? Od 5h mam zablokowane konto, muszę wykonać pełno przelewów ponieważ dzisiaj jest koniec miesiąca. A od 4h nie mogę się dodzwonić na infolinię!! Nawet nie wiem co się z moim kontem dzieje, czy to też prewencyjna blokada przez boty(bo otrzymałem telefon chwilę wcześniej) czy coś innego się stało.
31-01-2026 21:32
Co się dzieje w dniu dzisiejszym? Zablokowaliście mi dostęp a infolinia to jakaś masakra. To naprawde jest infolinia bezpieczeństwa Banku czy jakiejś podmiejskiej kwiaciarni. Jak można dopuścić aby na alarmowy numer nie można było się dodzwonic?
31-01-2026 21:51
Mam ten sam problem. Konto nagle zablokowane z niewiadomego powodu, brak dostępu do środków. Na infolinię nie da się dodzwonić, nie sposób się dowiedzieć czy z kontem wszystko w porządku.
31-01-2026 21:57
Mam też ten sam problem, od godziny próbuje dodzwonić się na infolinie która nie działa. Brak możliwości odzyskania danych do logowania. Czy to jest jakiś żart? Miałam połączenie z numeru 22 746 38 05 (jakiś automat), rozłączyłam się i chwilę później przyszedł sms o blokadzie konta.
Na infolinii nikt nie odbiera, człowiek nawet nie może sprawdzić co się dzieje !!!!!!!! Czy ktoś może coś zrobić ? taki duży bank i brak obsługi klienta, zwłaszcza w takiej sytuacji gdzie możliwe że dochodzi do kradzieży środków. Po co te całe Wasze zabezpieczenia jak nie można uzyskać podstawowej pomocy?
31-01-2026 22:00
31-01-2026 22:03
U mnie też było połączenie z nieznanego numeru (22 746 36 86), ale nie zdążyłem odebrać. Po kilku minutach przyszedł sms z ING o blokadzie konta. Na infolinię alarmową nie da się dodzwonić. To jakieś żarty chyba.
31-01-2026 22:03
31-01-2026 22:07
Czyli zostaliśmy na weekend bez dostępu do konta i bez informacji co z naszymi pieniędzmi.
DRAMAT!
Przekazałem Twoją sugestię dalej ![]()
analogiczna sytuacja, o 20:36 zadzwonił automat krypto, rozłączyłem się natychmiast, 2 minuty później SMS od banku o blokadzie konta, kilka godzin później kolejny że konto odblokowane ale wcale tak ni
... 01-02-2026@sylwia5 dokładnie nad tym samym się zastanawiam, chyba coś jednak wyciekło. Szkoda że musimy sami snuć domysły, a bank któremu zaufaliśmy nas o niczym nie powiadomił.
01-02-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 5 |