Odpowiedz

ING znowu leży...

Czy ten bank jest w stanie działać i zapewniać funkcjonalność? Już pomijając, że prawie co weekend macie "przerwy serwisowe" (co jest idiotyczne) to praktycznie co jakiś czas się coś wysypie... czy wam backend pisał team studentów z darmowych praktyk po pierwszym roku? o_O

wojciech
Główny rachmistrz I
Główny rachmistrz I icon
246
89
02-03-2016
Wiadomość 1 z 2 (2 957 wyświetleń)

Re: ING znowu leży...

Przykro mi, ze napotkałeś kłopot. Staramy się, aby przywrócić pełne działanie bankowości Moje ING dla wszystkich klientów w możliwie szybkim czasie, Przepraszamy za utrudnienia

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 944 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Nie udało sie pobrać danych imoje

Witam,

odświeżam temat ponieważ mimo wyczyszczenia plików cookie i zmiany przeglądarek komunikat nadal się pojawia.

W momencie kiedy zostaje przekierowany z esklepu w celu zapłaty pojawia się okno z log

...

04-04-2025
dyspozycja na wypadek śmierci a kredyt w banku ING

Jeśli ktoś wydaje dyspozycję wypłaty na wypadek śmierci z konta osobistego, a ma przy okazji kredyt w ING, który spłaca z tego konta, to czy dyspozycja zostanie zrealizowana, czy bank przejmie środki

...

04-04-2025
Re.: Negatywna decyzja

Po ponad 4 latach ta sama praktyka. Brak wskazania przyczynowy odmowy udzielenia kredytu w decyzji kredytowej. Brak pouczenia Banku o możliwości złożenia wniosku o podanie przyczyny negatywnej decyzji

...

03-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy