08-02-2016 18:25
Dlaczego transakcje kartą nie są zapisywane w tym samym dniu i godzinie w ktorej dokonałem transakcję . Dla mnie to jest chyba najgorsza strona internetowa banku .W innym banku gdybym dokonał transakcji kartą ,wyświetli się dokładnie , przynajmnie ten prawdziwy dzięń w kktórym dokonałem transakcję , a nie jak u was dzień lub dwadni póxżniej . Dlatega ta strona nie jest najlepsza . Ten kto wziął kasę za ten progaram , powinień się trochę jeszcze pomęczyć .
08-02-2016 20:39
To nie wina programu, lecz trybu rozliczenia transakcji.
W pierwszej kolejności płatność jest blokadą na rachunku, która jak wpływa rozliczenie punktu handlowego staje się już operacją zaksięgowaną. Takie transakcje mają prawo rozliczyć się w ciągu 11 dni kalendarzowych.
Wybierając ofertę banku, w odpowiednich dokumentach podpisywałeś, że akceptujesz taką formę i że zapoznałeś się z tym trybem.
07-10-2016 11:51
07-10-2016 15:40
Witam,
Mam pytanie...czy znajdę gdzieś (w historii przelewów) dokładną godzinę dokonanej transakcji??
08-10-2016 15:45
W historii transakcji czy na potwierdzeniu nie będzie takie informacji.
Natomiast możesz przeglądać rejestr swoich operacji, gdzie wyświetli Ci się godzina. Aby to sprawdzić wybierz w Moje ING Dane i ustawienia, potem Rejestr zdarzeń.
16-07-2022 20:55
W rejestrze zdarzeń niestety nie ma płatności kartą, a to jest dosyć duży problem, przynajmniej dla mnie.
17-07-2022 17:05
Rejestr zdarzeń pokazuje działania w bankowości internetowej. Nie będzie tam widocznych płatności kartą. Te widać w historii, na początku jako blokady, a po rozliczeniu jako zaksięgowaną płatności. Dodatkowo nasi specjaliści mogą sprawdzić szczegóły poszczególnych transakcji podczas rozmowy na czacie w Moim ING lub na infolinii: 32 357 00 69.
Przekazałem do odpowiedniego zespołu pomysł, żeby w bankowości internetowej widoczne były godziny transakcji kartą ![]()
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |