Odpowiedz

Express Elixir w Direct?

Czy ING planuje nieco uwspółcześnić ofertę konta Direct i dodać, chociażby jakąś pulę darmowych przelewów ekspresowych w miesiącu? Konkurencyjne banki już tak mają (a jeden na S, ma nawet brak limitów takich przelewów w miesiacu)...

Odpowiedz
0 Lajków
wojciech
Główny rachmistrz I
Główny rachmistrz I icon
240
87
02-03-2016
Wiadomość 1 z 3 (2 651 wyświetleń)

Re: Express Elixir w Direct?

Zapisaliśmy Twoją opinię i przekazaliśmy do odpowiedniego zespołu. Jeżeli wprowadzimy w tym zakresie zmiany to powiadomimy o tym wcześniej. Obecnie bezpłatnie możesz robić przelewy na telefon BLIK, które też są od razu u odbiorcy. Zapraszam Cię też do zapoznania z ofertą konta Active, w którym  nie ma opłaty za pięć przelewów ekspresowych w miesiącu rozliczeniowym: https://www.ing.pl/premium/konta-karty-platnosci/konto-active

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
745
165
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (2 621 wyświetleń)

Re: Express Elixir w Direct?

Pani Agnieszko - próbowała Pani robić przelew BLIK na telefon do Urzędu Miejskiego? No... Jak się Pani uda to prosiłbym o wytłumaczenie jak to zrobić :-P

A na poważnie - są opcje, i jak to jest WyjątkowoPilnaSprawa to oczywiście można zaznaczyć opcję Express bo w takich sytuacjach te 5pln to nie jest dramat... no ale właśnie - biorąc pod uwagę, że konkurencja ma to wliczone w standardzie to ING wypada troche blado i słabo tutaj...

Odpowiedz
0 Lajków
wojciech
Główny rachmistrz I
Główny rachmistrz I icon
240
87
02-03-2016
Wiadomość 3 z 3 (2 616 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
PIT-38 dywidenda zagraniczna ???

Dzień dobry

Dostałem dywidendę w 2022r ze spółki notowanej na GPW a mającą siedzibę za granicą (ASBIS). I tu moje pytanie skąd mam wiedzieć czy dana spółka przelała na moje konto dywidendę BRUTTO (po

...

21-03-2023
Re: Widok przed zalogowaniem

Po kilku godzinach wszystko wróciło do normy. Byłem zdziwiony, bo u żony wszystko było ok. U mnie podglądu nie było. Przestraszyłem się, bo to jedna z najlepszych opcji ze wszystkich banków w jakich p

...

21-03-2023
Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

17 lat jestem klientem banku a ten bez zapowiedzi blokuje mi konta. Nie mam dostępu do swoich pieniędzy od dwóch tygodni. Bank zablokował konto beż podania przyczyny. Idę do placówki nic nie wiedzą ka...

21-03-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy