22-05-2019 13:35
Jak tam prace nad split payment w formacie eliksir na rok po wprowadzeniu tego narzędzia w innych bankach?
Moja irytacja narasta codziennie, gdy muszę ręcznie realizować przelewy split payment, podczas gdy do m-banku, pko, i pewnie miliona innych banków mogę wyeksportować plik z przelewami.
Co z Wami? Czy coś wiadomo w temacie?
22-05-2019 15:03
Nie mamy takiej funkcjonalności, natomiast będziemy pracować nad jej wdrożeniem. Nie będzie to w najbliższym czasie. Jeżeli będziemy wprowadzać to rozwiązania, to poinformujemy naszych klientów.
22-05-2019 15:16
Ja wiem, że nie macie. Ja się zastanawiam dlaczego nie macie?
Czy może jest jakiś inny mechanizm, żebym mógł automatycznie wysłać powiedzmy 30 przelewów w formacie split payment? Jeżeli tak to proszę to tu opisać, jeżeli nie to proszę wziąć na siebie odpowiedzialność za VAT w przypadku nieuczciwego dostawcy... Split mnie przed tym chroni, a w efekcie czasu jaki musiałbym spędzać przy wpisywaniu przelewów puszczam je bez SP.
Próbowała Pani ręcznie wprowadzić 30 przelewów do skąd inąd niezłego systemu ING?
Ja się zresztą pytam o to od roku, a od dwóch miesięcy po 20 blisko latach korzystania z ING założyłem konto firmowe u konkurencji...
29-05-2019 16:17
Rozumiem, że wysyłanie kilkudziesięciu osobnych przelewów może być niewygodne. Pracujemy stopniowo nad nowymi funkcjami. W pierwszej kolejności musimy skupić się nad tymi elementami, które nakłada na nas ustawodawca. Będziemy pracować też nad modułem paczek. Jest to dodatkowa opcja, która ułatwia wprowadzanie większej ilości przelewów.
19-11-2019 12:21
od poprzednich postów mineło już pół roku, proszę napisać czy coś się zmieniło w imporcie paczek z mpp czy dalej nad tym pracujecie ?
20-11-2019 06:44
Obecnie nie wprowadziliśmy zmian w tym zakresie, ale mamy to cały czas na uwadze.
20-11-2019 07:37
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
11 | |
8 | |
6 | |
4 | |
4 |