Bankowość internetowa

Odpowiedz

Co się dzieje z odświeżaniem faktur w KSeF?

Czy to w ogóle działa po kliknięciu w "Aktualizuj listę". Kilkukrotnie chciałem opłacić fakturę zaraz po jej otrzymaniu, ale odświeżanie listy jej nie ściąga. Działa to z ogromnym opóźnieniem. Mam wrażenie, że ten link, to tylko placebo, zaś w rzeczywistości faktury ściągane są automatycznie raz na dobę, w nocy.

Odpowiedz
0 Lajków
ArekK
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
61
38
11-04-2017
Wiadomość 1 z 6 (529 wyświetleń)

Re: Co się dzieje z odświeżaniem faktur w KSeF?

Prosimy, skontaktuj się z nami przez czat w bankowości internetowej. Sprawdzimy to. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
200
26
02-09-2021
Wiadomość 2 z 6 (429 wyświetleń)

Re.: Co się dzieje z odświeżaniem faktur w KSeF?

U mnie tak samo to działa. Kliknięcie "Aktualizuj listę" powoduje, że lista się nie odświeża - pokazuje, że ostanie pobranie danych było o 1:33 i dzisiejszych faktur nie widać.
Odpowiedz
0 Lajków
cougar
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
24
16
09-08-2022
Wiadomość 3 z 6 (172 wyświetleń)

Re: Re.: Co się dzieje z odświeżaniem faktur w KSeF?

Odświeżenie listy może trwać od kilku do kilkunastu minut. Jeśli natomiast lista w ogóle się nie odświeża, to skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu do bankowości. Zgłosimy sprawę do działu technicznego z prośbą o analizę. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1147
226
07-06-2017
Wiadomość 4 z 6 (104 wyświetleń)

Wczoraj nie było zmian nawet po kilku godzinach.

Odpowiedz
0 Lajków
cougar
Doradca z ambicjami II
24
16
09-08-2022
Wiadomość 5 z 6 (86 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Ok, zgłoszone. Tymczasowym obejściem jest zmniejszenie zakresu dat na filtrze i puszczenie aktualizacji listy.

Odpowiedz
0 Lajków
cougar
Doradca z ambicjami II
24
16
09-08-2022
Wiadomość 6 z 6 (17 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum

Ok, zgłoszone. Tymczasowym obejściem jest zmniejszenie zakresu dat na filtrze i puszczenie aktualizacji listy.

07-05-2026
Pożyczka online - problem techniczny

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam prob

...

07-05-2026
Re: przestrzegam przed ING

Rozumiem, że taka sytuacja może budzić rozczarowanie, zwłaszcza przy wieloletniej współpracy. Trudno mi jednoznacznie odnieść się do Pana sytuacji, natomiast decyzje kredytowe opierają się na wielu pa

...

07-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy