08-07-2019 09:00
Gdzieś podziała się zakładka "Giełda" i nie mam dostępu do konta maklerskiego. Czy jest jakaś awaria?
08-07-2019 09:09
U mnie po kliknięciu w "makler" nic się nie ładuje a aplikacja mobilna pokazuje błąd po wpisaniu loginu.
Przy okazji zapytam jak stanowi regulamin gdy w trakcie awarii kurs posiadanych akcji runie w dól i stracę sporo środków pieniężnych? pewnie się zabezpieczyliście i pewnie macie to gdzieś, że ludzie przestaną korzystać z takich usług w waszym banku.
08-07-2019 11:33
Mieliśmy dziś problemy z aplikacją Makler około godziny 9:00.
Jeżeli w trakcie niedostępności Maklera poniosłeś straty, zawsze możesz złożyć reklamację. Każdą rozpatrujemy indywidualnie.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |