Odpowiedz

Wniosek 500+

Piszecie ze wnioski juz dzialaja tylko dlugo sie wczytuja zenada I klamstwo od wczoraj jak wchodze pisze nie mozna pobrac danych :/ I wy sie nazywac dobrym bankiem czas was zmienic ....
Odpowiedz
0 Lajków
mo33
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
04-02-2019
Wiadomość 1 z 2 (3 995 wyświetleń)

Re: Wniosek 500+

[ Edytowane ]

Obecnie nadal występują utrudnienia w złożeniu wniosku 500+ oraz 300+ Emotikon: Smutny Robimy co w naszej mocy, aby można było złożyć wniosek. Informacje na bieżąco aktualizujemy na naszej stronie w Aktualnościach. Przepraszamy za te utrudnienia Emotikon: Smutny Mam nadzieję, że pozostaniesz naszym klientem.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 950 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Priority Pass - limit wejść

Nowa oferta Platynowej Karty Kredytowej
Od 24 września obowiązuje nowa oferta KK Platynowej. Klienci którzy podpisali umowę przed tą datą, korzystają z karty na dotychczasowych warunkach ale jeśli np.

...

05-01-2025
Re.: Karta kredytowa

Jeśli nie zapłacisz przynajmniej minimalnej kwoty do daty wskazanej w zestawieniu transakcji - możemy tymczasowo zablokować kartę. Gdy wpłacisz zaległą kwotę, odblokujemy kartę najpóźniej w kolejnym d

...

05-01-2025
Priority Pass - limit wejść

Dzień dobry, 

mam pytanie o program Priority Pass do karty kredytowej - Platynowej Mastercard.

Gdy zakładałem kartę wejścia dla posiadacza karty były nielimitowane, a wejścia dla gościa kosztowało 32 US

...

05-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy