Bankowość internetowa

Odpowiedz

Brak mozliwości wykonania płatności elektronicznej.

Jakis czas temu zmieniłam numer kontaktowy. Od tamtej pory gdy chcę zrealizować jakikolwiek pezelew jest to niemożliwe. Nie dostaję smsów z kodem potwierdzającym. To samo tyczy się smsów informujących o wpłynięciu środków na konto. Numer zmieniałam poprzez aplikację. Pomyslalam że może coś źle wprowadziłam więc poszłam do punktu ING i tam numer został ponownie wprowadzony i zatwierdzony. Niestety bez zmian... Co powinnam zrobić w tym przypadku?

Odpowiedz
0 Lajków
marta8136
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
28-01-2017
Wiadomość 1 z 2 (4 570 wyświetleń)

Re.: Brak mozliwości wykonania płatności elektronicznej.

Numer musisz zmienić w systemie dla trzech opcji:
1. Do kodów autoryzacyjnych
2. Do kontaktu
3. Do serwisu SMS.

Zadzwoń do nas 32 357 00 69, sprawdzimy czy numer został zmieniony , dla każdej z tych opcji.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
KamilaC
Moderator
Moderator icon
193
72
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 502 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Bankomat Jasienica

Przykro nam czytać taką opinię. Przekazaliśmy ją do odpowiedniego działu. 

15-04-2026
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

15-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy