28-01-2017 20:00
Jakis czas temu zmieniłam numer kontaktowy. Od tamtej pory gdy chcę zrealizować jakikolwiek pezelew jest to niemożliwe. Nie dostaję smsów z kodem potwierdzającym. To samo tyczy się smsów informujących o wpłynięciu środków na konto. Numer zmieniałam poprzez aplikację. Pomyslalam że może coś źle wprowadziłam więc poszłam do punktu ING i tam numer został ponownie wprowadzony i zatwierdzony. Niestety bez zmian... Co powinnam zrobić w tym przypadku?
29-01-2017 19:33
Numer musisz zmienić w systemie dla trzech opcji:
1. Do kodów autoryzacyjnych
2. Do kontaktu
3. Do serwisu SMS.
Zadzwoń do nas 32 357 00 69, sprawdzimy czy numer został zmieniony , dla każdej z tych opcji.
Jeśli zawarłeś umowę IKZE oszczędnościowego internetowo, to możesz od niej odstąpić do 14 dni od zawarcia umowy. Oświadczenie możesz złożyć w placówce.
13-01-2026Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr
... 13-01-2026Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz
... 13-01-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 4 |