17-04-2020 13:32
Dzień dobry,
chciałem zgłosić dziwny problem, który dotknął mnie przy płaceniu BLIKiem na stronie operatora płatności PayU, gdzie moje konto było zapamiętane, jako takie, które nie musi podawać kodu BLIK. Przy potwierdzaniu płatności w aplikacji otrzymałem komunikat o błędym PINie. Miało to miejsce wielokrotnie, tak, że zablokowałem sobie konto. Po chwili konto odblokowałem, nie dokonując, żadnych zmian w ustawieniach telefonu (klawiatury) i wszystko działało poprawnie. Czy macie Państwo informację o takich zdarzeniach? Jak można uniknąć taki sytuacji?
18-04-2020 13:56
Jeśli masz zapamiętany sklep to faktycznie nie podajesz kodu Blik ale potwierdzasz transakcję. Zdarza się, że przy potwierdzeniu kod PIN uznawany jest za błędny. Znamy ten problem - pracujemy nad nim 💪
30-05-2020 06:42
30-05-2020 06:52
?
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |