05-04-2020 13:29
Dziękuję za sugestię, pomyślimy 😊
06-04-2020 08:54
@KarolinaM czy ta linia pod głównym menu, o innym formatowaniu niż inne linie, była w planach czy to jest błąd? Nigdzie, na żadnej stronie, w żadnym miejscu nie macie takiego formatowania linii. Wygląda to bardzo niespójnie i źle. Czcionka tego menu chyba też jest inna niż powinna być. Sprawdzałem w Chrome i Edge i w obu wygląda to tak samo.
06-04-2020 20:50
Tak, ta linia jest zamierzona i ma odróżniać sekcje od siebie
Zgłosiliśmy Twoją sugestię.
07-04-2020 09:27
@AgnieszkaR Przyjrzałem się dokładniej i chyba wiem o co chodzi. To ma być taki cień jak w aplikacji mobilnej. Tylko w aplikacji od razu widać, że to jest cień, a na desktopie, nawet na dużym monitorze, można to zobaczyć dopiero przy powiększeniu 200-300%. Przy 100% wygląda to jak jakaś dziwna linia. Lepsze rozwiązanie podziału sekcji i oznaczenia "zakładek" macie tutaj (załącznik). Ale to pewnie kwestia gustu![]()
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |