09-10-2022 13:30
witam.. jak w tytule ..na iPhone na PC widać średnią zakupionych akcji danej spółki...natomiast na iPad tej opcji właśnie brakuje ... przeglądałem wszędzie obracałem iPad w poziomie i pionie bo myślałem ze wtedy ta opcja będzie widoczna... a w tym miejscu co na PC widać i na iPhone też.. to na iPad pustka...jest to uciążliwe bo jak chce właśnie sprawdzić na innym urządzeniu średnią zakupionych akcji to mnie wtedy wyłącza z iPada...macie to samo?pozdrawiam
10-10-2022 13:47
Dziękujemy za zgłoszenie, jest to błąd. Zgłosiliśmy go do nadawcy naszego oprogramowania, czekamy na rozwiązanie problemu.
11-10-2022 11:52
dziękuje bardzo
Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?
Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki
... 11-03-2026Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po
... 11-03-2026Dzień dobry,
Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy
... 11-03-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 3 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |