Aplikacja mobilna

Odpowiedz

w ipad nie widać sredniej zakupionych akcji

witam.. jak w tytule ..na iPhone na PC  widać średnią zakupionych akcji danej spółki...natomiast na iPad tej opcji właśnie brakuje ... przeglądałem wszędzie obracałem iPad w poziomie i pionie bo myślałem ze wtedy ta opcja będzie widoczna...  a w tym miejscu co na PC widać i na iPhone też.. to na iPad pustka...jest to uciążliwe bo jak chce właśnie sprawdzić na innym urządzeniu średnią zakupionych akcji to mnie wtedy wyłącza z iPada...macie to samo?pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
matsui
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
12
2
03-07-2021
Wiadomość 1 z 3 (4 120 wyświetleń)

Re: w ipad nie widać sredniej zakupionych akcji

Dziękujemy za zgłoszenie, jest to błąd. Zgłosiliśmy go do nadawcy naszego oprogramowania, czekamy na rozwiązanie problemu. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
250
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 3 (4 093 wyświetleń)

Re: w ipad nie widać sredniej zakupionych akcji

dziękuje bardzo

Odpowiedz
0 Lajków
matsui
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
12
2
03-07-2021
Wiadomość 3 z 3 (4 061 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Emotikon: Mrugający Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic

...

27-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie chce zakładać nowego wątku.

Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.

Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda

...

27-11-2024
Re.: Wyciągi w kolorze

To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.

Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj Emotikon: Mrugający

27-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy