03-09-2021 08:51
kshyhu w najbliższym czasie nie planujemy wdrażać kodów QR.
Udostępniliśmy jednak opcję "Zapłać rachunek ze zdjęcia lub pliku", która pozwoli Ci szybko uzupełnić przelew bez przepisywania danych z faktury. Kiedy załadujesz plik z fakturą lub jej zdjęciem, my poszukamy w obrazie kluczowych danych. Następnie uzupełnimy pola z nazwą odbiorcy i jego numerem konta, tytułem i kwotą przelewu. Jeśli nie rozpoznamy jakichś danych, pozostawimy puste pole.
Pozostałe kroki przelewu nie zmieniają się - trzeba sprawdzić czy dane są poprawne i potwierdzić przelew.
Opcja dostępna jest dla przelewu zwykłego w PLN z osobistego rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowego (ROR).
Aby zapłać rachunek ze zdjęcia lub pliku, możesz:
28-04-2022 12:48
Podpinam się - jesteśmy informatykami którzy mają w swojej ofercie płatność taką i zainteresowanie jest ogromne ale dalej u Was tego nie ma w apce ... przemyślcie bo niedużo roboty a możliwości spore i rozwój apki na plus zawsze widziany
28-04-2022 13:37
Zapisaliśmy sugestię!
Dzień dobry,
Czy w aplikacji da się w jakiś sposób podejrzeć, czy dodatkowe warunki do otrzymania oprocentowania premiowego zostały spełnione?
Pytam, ponieważ mam w aplikacji dwa konta OKO Bonus, jedneg
... 26-11-2024Dzień dobry.
Chciałem uruchomić transze kredytu ale strona się nie ładuje.
Sprawdzałem w Chrome/Firefox i wersje mobilne też.
Problem jest z tym, że m.in przeglądarka nie ładuje strony z powodu Content S
Nie mogę się zalogować do bankowości internetowej i tym samym skorzystać z moich własnych pieniędzy (po przejściu przez proces logowania widzę tylko kręcące kółeczko). Informatycy w ING - ogarnijcie s
... 25-11-2024