Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Re: Doładowania stałe w portalu transakcyjnym.

kshyhu w najbliższym czasie nie planujemy wdrażać kodów QR.

Udostępniliśmy jednak opcję "Zapłać rachunek ze zdjęcia lub pliku", która pozwoli Ci szybko uzupełnić przelew bez przepisywania danych z faktury. Kiedy załadujesz plik z fakturą lub jej zdjęciem, my poszukamy w obrazie kluczowych danych. Następnie uzupełnimy pola z nazwą odbiorcy i jego numerem konta, tytułem i kwotą przelewu. Jeśli nie rozpoznamy jakichś danych, pozostawimy puste pole.

Pozostałe kroki przelewu nie zmieniają się - trzeba sprawdzić czy dane są poprawne i potwierdzić przelew.
Opcja dostępna jest dla przelewu zwykłego w PLN z osobistego rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowego (ROR).

Aby zapłać rachunek ze zdjęcia lub pliku, możesz:

• załadować plik z fakturą lub jej obrazem w formacie: JPG, JPEG, PDF, TIF, TIFF, PNG, HEIC, GIF.  Plik nie może przekroczyć 15 MB
  • w aplikacji mobilnej wybrać opcję Zrób zdjęcie telefonem i sfotografować swoją papierową fakturę bezpośrednio w aplikacji.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
623
129
19-03-2018
Wiadomość 11 z 13 (6 772 wyświetleń)

Podpinam się - jesteśmy informatykami którzy mają w swojej ofercie płatność taką i zainteresowanie jest ogromne ale dalej u Was tego nie ma w apce ... przemyślcie bo niedużo roboty a możliwości spore i rozwój apki na plus zawsze widziany 

Odpowiedz
0 Lajków
aliclad3093
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
28-04-2022
Wiadomość 12 z 13 (6 157 wyświetleń)

Zapisaliśmy sugestię! 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 13 z 13 (6 153 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Dzień dobry.

Bardzo dziękuję za pomoc.
Rzeczywiście pomogło wyczyszczenie Google Play services. Mogę ponownie zalogować się starymi kluczami.
Ale nowego klucza dodać niestety nie mogę.
Wyskakuje błąd w ap...

03-04-2026
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Dodanie pierwszego klucza musi być zautoryzowane np. kartą na urządzeniu z NFC lub w placówce lub przez mObywatela. Każdy kolejny klucz klient może aktywować samodzielnie w Moim ING. Aby to zrobić, na

...

03-04-2026
Re.: Wprowadzenie Samsung Pay

Minęło prawie pół roku i cisza w kwestii wprowadzenia Samsung Pay ( Samsung Wallet). Samsung wprowadził promocje na swoje produkty i oferuje gratisy po wykonaniu kilku płatności samsung Wallet ale cóż...

02-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy