11-05-2024 23:10
dzień dobry, proszę sprawdzić działanie opcji "Parkingi / kup bilet" w aplikacji mobilnej
Próbowałem zaparkować w Katowicach, wszystko szło dobrze do momentu ale na ekranie na którym jest pole "Numer rejestracji" nie da się w żaden sposób tego numeru rejestracyjnego wpisać, musiałem iść do parkomatu i opłacić monetami, bo aplikacja mobilna jest tutaj bezużyteczna.
Niestety nie załączę printskrina bo państwo zablokowali możliwość robienia printskrinów z tejże strony - tak na marginesie trochę to słabe w mojej opinii, bo ogranicza państwu możliwości diagnostyki błędów jeśli użytkownicy nie mogą robić printskrinów z tych błędów.
13-05-2024 10:48
Żebyśmy mogli to sprawdzić, skontaktuj się z nami na czacie w bankowości - znajdziesz go po zalogowaniu na dole. Blokada możliwości wykonywania screenów jest związana z bezpieczeństwem.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024