Odpowiedz

nie udało się pobrać danych - błąd

[ Edytowane ]

Jest błąd w aplikacji który na moim telefonie udaje się powtórzyć za każdym razem.

wersja mojeING 2.1.0, telefon HTC Desire 820, Android 6.0.1

Po zalogowaniu na głównej stronie klikamy "kółko zębate" - pojawiają się Dane i ustawienia

Tu klikamy systemowy guzik "Cofnij" - wraca do głównej strony

Klikamy znowu w to samo kółko zębate - wyskakuje błąd "Nie udało się pobrac danych"

I tak już wyskakuje cały czas aż do momentu wylogowania i ponownego zalogowania.

Odpowiedz
0 Lajków
Jamniczek
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
15
22-02-2017
Wiadomość 1 z 5 (32 579 wyświetleń)

Re.: nie udało się pobrać danych - błąd

Zainstalowałem androida 5.0.1 na LG G3s (standardowe oprogramowanie) i przy ponownej próbie aktywacji karty mastercard mam ten sam błąd Emotikon: Smutny

Odpowiedz
0 Lajków
Stanislaw1988
Doradca z ambicjami II
25
0
15-12-2016
Wiadomość 2 z 5 (32 522 wyświetleń)

Jako że nie mogę edytować swojego postu więc napiszę drugi

Problem rozwiązany, aby ponownie aktywować płatności HCE, w głównym oknie Moje ING wchodzimy w Karty i płatności telefonem>Mastercard w telefonie i wybieramy opcję "aktywuj płatności"

Odpowiedz
0 Lajków
Stanislaw1988
Doradca z ambicjami II
25
0
15-12-2016
Wiadomość 3 z 5 (32 513 wyświetleń)

@Stanislaw1988 Cieszę się, że udało się aktywować HCE. Swój post możesz edytować przez wybranie "Opcje", a potem "Edytuj odpowiedź".

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
796
173
04-09-2015
Wiadomość 4 z 5 (32 504 wyświetleń)

Jamniczek pisze:

Jest błąd w aplikacji który na moim telefonie udaje się powtórzyć za każdym razem.

wersja mojeING 2.1.0, telefon HTC Desire 820, Android 6.0.1

Po zalogowaniu na głównej stronie klikamy "kółko zębate" - pojawiają się Dane i ustawienia

Tu klikamy systemowy guzik "Cofnij" - wraca do głównej strony

Klikamy znowu w to samo kółko zębate - wyskakuje błąd "Nie udało się pobrac danych"

I tak już wyskakuje cały czas aż do momentu wylogowania i ponownego zalogowania.

@Jamniczek Aby sprawdzić dlaczego tak się dzieje w Twojej aplikacji, prosimy wyślij do nas wiadomość z tymi danymi przes swoją bankowość internetową lub mobilną. Wystarczy wybrać Wiadomości, a potem Napisz wiadomość.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
796
173
04-09-2015
Wiadomość 5 z 5 (32 500 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Księgowość online

Dzień dobry

Wiem że odpowiedź jest z 2021 ale może ktoś zna rozwiązanie. 

W 2024 byłem na skali. Na początku 2025 złożyłem wniosek w urzędzie aby przejść na ryczałt. Jak otrzymałem zgodę zaktualizowałe

...

19-02-2025
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy