Odpowiedz

aplikacja została zatrzymana

Dzien dobry mam problem z aplikacja moje ing, gdyz podczas uruchamiania wyskakuje komunikat ze "niestety aplikacja została zatrzymana".

Prosze o pomoc mam wersje 2.1.1 telefon ASUS zenfone 5 i juz robiłem reinstalacje aplikacji.

Odpowiedz
0 Lajków
hałaskamil
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
23-03-2017
Wiadomość 1 z 2 (5 587 wyświetleń)

Re.: aplikacja została zatrzymana

Zdajemy sobie sprawę z tego, że część naszych klientów ma problem z aplikacją mobilną na telefonach z serii ZenFone. Ostatnia aktualizacja wyprowadziła część błędów natomiast okazuje się, ze niektórzy użytkownicy pracujący na telefonach z procesorem x86 nadal napotykają problemy. Oczywiście je naprawimy. Potrzebujemy na to więcej czasu. Niebawem udostepnimy kolejną aktualizację, która przywróci poprawne działanie naszej apki. Do tego czasu proponujemy logować się do pełnej wersji bankowści, która działa w technologii RWD i dopasowuje się do ekranu użytkownika. Prosimy o cierpliwość.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (5 578 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Wycofanie płatności HCE w aplikacji mobilnej

Witam,

ostatnio dowiedziałem się o planowanym wycofaniu płatności HCE w aplikacji Moje ING, które zostało opisane w informacji prasowej z 10 marca. Czy jest zaplanowana alternatywa, która oferuje iden

...

02-04-2025
Re.: Negocjacja marzy

Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING wybierz: Pomoc i kontak...

02-04-2025
Re.: OKO dziecka

Mam zablokowane 200 tys na koncie oszczędnościowym na dziecko na 1.5% . Idę do sądu ,wypłacam wszystkie pieniądze i zmieniam konto na inny bank . Nigdy więcej ING

02-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy