23-03-2017 11:47
Dzien dobry mam problem z aplikacja moje ing, gdyz podczas uruchamiania wyskakuje komunikat ze "niestety aplikacja została zatrzymana".
Prosze o pomoc mam wersje 2.1.1 telefon ASUS zenfone 5 i juz robiłem reinstalacje aplikacji.
23-03-2017 14:06
Zdajemy sobie sprawę z tego, że część naszych klientów ma problem z aplikacją mobilną na telefonach z serii ZenFone. Ostatnia aktualizacja wyprowadziła część błędów natomiast okazuje się, ze niektórzy użytkownicy pracujący na telefonach z procesorem x86 nadal napotykają problemy. Oczywiście je naprawimy. Potrzebujemy na to więcej czasu. Niebawem udostepnimy kolejną aktualizację, która przywróci poprawne działanie naszej apki. Do tego czasu proponujemy logować się do pełnej wersji bankowści, która działa w technologii RWD i dopasowuje się do ekranu użytkownika. Prosimy o cierpliwość.
Dzień dobry,
mam pytanie o program Priority Pass do karty kredytowej - Platynowej Mastercard.
Gdy zakładałem kartę wejścia dla posiadacza karty były nielimitowane, a wejścia dla gościa kosztowało 32 US
... 04-01-2025Dzień dobry,
mam ten sam problem, wpisuje dane logowania i strona ING kręci kółko i nie odpala się, to się zaczęło dziać gdy raz wyczyściłem ciasteczka.
Teraz nie pomaga żadne czyszczenie ciasteczek, t
... 03-01-2025