21-03-2017 08:11
Po zalogowaniu się do aplikacji i przejściu "w głąb" aplikacji u góry pojawai się przycisk powrotu "<".
Jeżeli wykonam: np. menu > Moje finanse > Informacje o danej karcie > ) i wybierając "powrót" chciałbym wrócić do poprzedniego kroku. Tymczasem przenosi mnie na stronę "pulpitu" (po zalogowaniu).
Jeżeli zrobę krok dalej i z Inofmracji o danej karcie przejdę np. do Historii to "powrót" następuje do informacji o karcie.
Wkrada się tu pewna niekonsekwencja. Chciałbym za każdym razem wrócić o krok dalej. Rozwiązanie?
Proponuje dodanie przycisku typu
|< - który wracałby do pierwszego ekranu po zalogowaniu,
a obecny < cofałby o jeden krok do tyłu.
___
"ale pomysł był mój"
jeżeli Ci się podoba daj lajka
22-03-2017 08:53
Dziękujemy za sugestię.
Nowa oferta Platynowej Karty Kredytowej
Od 24 września obowiązuje nowa oferta KK Platynowej. Klienci którzy podpisali umowę przed tą datą, korzystają z karty na dotychczasowych warunkach ale jeśli np.
Jeśli nie zapłacisz przynajmniej minimalnej kwoty do daty wskazanej w zestawieniu transakcji - możemy tymczasowo zablokować kartę. Gdy wpłacisz zaległą kwotę, odblokujemy kartę najpóźniej w kolejnym d
... 05-01-2025Dzień dobry,
mam pytanie o program Priority Pass do karty kredytowej - Platynowej Mastercard.
Gdy zakładałem kartę wejścia dla posiadacza karty były nielimitowane, a wejścia dla gościa kosztowało 32 US
... 05-01-2025