Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Zmiana danych osobowych - aplikacja oraz internet

Dzień dobry!

Pytanie mam. W sumie dwa.

Po pierwsze - czy podanie swojego paszportu jest wymagane podczas aktualizacji danych osobowych?

Po drugie - bardziej trafne - dlaczego nie potrafię ich zaktualizować? Serio. Próbowałem na aplikacji, próbowałem online na stronie. Wszystkie dane osobowe były poprawne, dodałem oba oświadczenia (dot. USA oraz rezydencji podatkowej), a mimo to kliknięcie przycisku DALEJ powoduje tylko zmianę jego koloru z pomarańczowego na biały i... tyle. Nic. Zero wczytywania. Zero "pracy". Nic się nie dzieje. Nie podświetla też żadnego pola jako "niezaznaczonego".

... Ktoś, coś...?

Odpowiedz
0 Lajków
Przeta
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
1
05-09-2017
Wiadomość 1 z 4 (7 808 wyświetleń)

Re.: Zmiana danych osobowych - aplikacja oraz internet

Okej! 

Mam odpowiedź! I dobrą radę dla twórców aplikacji, jeśli można...

Nieuzupełnienie dowolnego pola powoduje po kliknięciu cofnięcie do tego pola i pokazanie że trzeba je uzupełnić, prawda? No cóż, za wyjątkiem pola kierunkowego w numerze telefonu. Wystarczy go dopisać i działa, natomiast w żaden sposób nie jest to pokazane ani zaznaczone, więc... Cóż. Warto to jakoś zasymbolizować bo faktycznie trochę nad tym się głowiłem. Emotikon: Mrugający

Przeta
Doradca z ambicjami I
2
1
05-09-2017
Wiadomość 2 z 4 (7 801 wyświetleń)

Zarejestrowaliśmy zgłoszenie w tej sprawie i pracujemy już nad naprawieniem. Przepraszamy za te utrudnienie.

Paszport trzeba podać, jeżeli nie ma się innego dokumentu tożsamości.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
808
176
04-09-2015
Wiadomość 3 z 4 (7 698 wyświetleń)

Odpowiedz
0 Lajków
Patryk995160
Doradca z ambicjami I
1
0
08-09-2017
Wiadomość 4 z 4 (7 580 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt hipoteczny przy rozdzielności majatkowej

Dzień dobry,

Chciałam zapytać o taką sytuację - małżonkowie mający rozdzielność majątkową chcą nabyć nieruchomość. Jedna osoba płaci za swoją połowę gotówką, a druga bierze kredyt hipoteczny. Czy zabez

...

06-04-2026
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Prosimy, zgłoś nam to przez czat w Moim ING i zapiszemy zgłoszenie techniczne. Nie mieliśmy podobnych sygnałów.

05-04-2026
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Dzień dobry.

Bardzo dziękuję za pomoc.
Rzeczywiście pomogło wyczyszczenie Google Play services. Mogę ponownie zalogować się starymi kluczami.
Ale nowego klucza dodać niestety nie mogę.
Wyskakuje błąd w ap...

05-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy