Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Szybkie przelewy w nowej wersji aplikacji mobilnej

Trochę czasu już minęło od wprowadzenia nowej wersji aplikacji, było kilka aktualizacji, a szybkie przelewy z konta firmowego na osobiste dalej nie działają, nie da się ustawić jako konto źródłowe konto firmowe, czyli nie można robić szybkich przelewów z konta firmowego.

Znalazłem, w jakiś poście, że to teraz działa tylko z konta oszczędnościowego, z drugiej strony na Waszych stronach w opisie aplikacji jest informacja: W aplikacji Moje ING mobile możesz bez logowania przelewać pieniądze pomiędzy swoimi kontami, także pomiędzy kontami osobistymi, a firmowymi. Możesz wybrać kwoty: 50, 100, 200 lub 500 zł.

W związku z tym mam pytanie do ING, czy pracujecie nad tym i jest szansa, że ta funkcja będzie działać w najbliższej przyszłości w taki sposób?

Proszę o udzielenie konkretnej odpowiedzi, jak ta funkcja działa / będzie działać / powinna działać w nowej wersji aplikacji.

Pozdrowienia dla Wszystkich tęskniących za starą wersją aplikacji.

Odpowiedz
0 Lajków
AndroS
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
11
7
17-11-2023
Wiadomość 1 z 5 (7 911 wyświetleń)

Re: Szybkie przelewy w nowej wersji aplikacji mobilnej

Aktualnie nie ma możliwości zlecić takiego przelewu szybkiego, o którym piszesz. Ta funkcjonalność była dostępna w starym wyglądzie. Pracujemy nad tym, aby udostępnić ją również i w nowym i jest szansa, że taka opcja się pojawi. Przekazałem Twoją opinię do odpowiedniego zespołu, natomiast nie mamy teraz więcej informacji w tym temacie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
661
134
12-04-2017
Wiadomość 2 z 5 (7 846 wyświetleń)

Re: Szybkie przelewy w nowej wersji aplikacji mobilnej

W takim razie będę cierpliwie czekał, na przywrócenie szybkich przelewów z konta firmowego na osobiste.

I będę się przypominał, gdyby to się przeciągało.

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
AndroS
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
11
7
17-11-2023
Wiadomość 3 z 5 (7 751 wyświetleń)

Re.: Szybkie przelewy w nowej wersji aplikacji mobilnej

Widzę że problem pojawił się wcześniej, u mnie dopiero jakiś miesiąc temu. Dzwoniłem na infolinię, udają że o tym nie wiedzieli.

Co więcej, ten skrót do szybkiego przelewu zaczął mi przelewać z konta oszczędnościowego zamiast z firmowego a nie było ostrzeżenia że to się zmieni. A to już jest nieuczciwe wobec klienta bo "przejadałem" nieświadomie oszczędności.

Teraz muszę się logować, wybierać konto, wpisywać ręcznie kwotę i dużo więcej razy klikać. Zajmuje dużo czasu i uwagi.

Po tej zmianie aplikacja mi nie daje żadnej wygody, tylko utrudnia życie.

Odpowiedz
0 Lajków
kargul_x
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
29-04-2024
Wiadomość 4 z 5 (6 671 wyświetleń)

Re.: Szybkie przelewy w nowej wersji aplikacji mobilnej

Pół roku i nadal nic.
Chyba jedyną szansą na zmianę jest zmiana banku.
Odpowiedz
0 Lajków
kargul_x
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
29-04-2024
Wiadomość 5 z 5 (5 731 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

14-04-2026
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Chciałbym napisać, że integracja s KSeF NIE JEST substytutem wycofanych paczek przelewów. Integracja pomaga co najwyżej z fakturami kosztowymi, ale nadal trzeba się męczyć ręcznie z wypłatami, przelew

...

14-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy